ИНСА 2013

Луксозен многолистов календар за моторни масла - 2013г.

Фотограф - Геогри Васев

Модели: Аделина Солтарийска и Теодора Транова, Ивет Фешън

Стайлинг - Мира Гюлева

Коса - Красимира Иванова KOKO HAIRSTYLE

Грим - Златка Kaчорова

 


ПОДОБНИ ПРОЕКТИ